30 nap imádság a muszlim világért

Idén április 13-án kezdődik a muszlim világ böjti hónapja, a Ramadán.
Ebben az időszakban, amikor a muszlimok testi vágyaikat megtagadva Isten közelségét és a Neki tetsző dolgokat keresik, különösen nagy jelentősége van az értük szóló közbenjárásnak.

MIÉRT IMÁDKOZZUNK A MUSZLIMOKÉRT?

Hisszük, hogy Isten szereti a muszlimokat. SZERETI őket! ANNYIRA szereti őket, hogy csecsemőként eljött a földre, tökéletes életet élt, saját életét adta tökéletes áldozatul bűneikért, majd feltámadt a sírból!
Ő azt akarja, hogy minden muszlim „megmeneküljön és megismerje az igazságot”. (1 Timóteus 2:4)

Jézus azt mondta: “Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam.” (János 14:6)
Dicsőség Istennek, hogy pontosan ez történik ma is! Az elmúlt 15 évben több muszlim fordult Jézushoz és követi Őt, mint az előző 1400 évben együttvéve.

A szívünk azonban még mindig nehéz amiatt, hogy 1,8 milliárd muszlim embertársunk továbbra is a Jézus Krisztussal való megmentő kapcsolat nélkül él. Mi ezért IMÁDKOZUNK! IMÁDKOZZ TE IS VELÜNK!

ÁLTALÁNOS IMATÉMÁK A RAMADÁN IDEJÉRE

• Imádkozzunk azért, hogy muszlim embertársaink is felismerjék magukban a gonosz gondolatokat és vágyakat, amelyek böjtöléssel nem kerülhetők el!

• Imádkozzunk, hogy Jézus továbbra is fedje fel magát előttük látomásokban, álmokban és az Indzsilen (Újszövetség) keresztül!

• Imádkozzunk, hogy a muszlimok megszabaduljanak az Isten jótetszésének megszerzésére való törekvés nyomasztó terhétől, és felismerjék a kegyelmet Jézus Krisztusban!

IMÁDKOZNÁL NAPONTA A RAMADÁN TELJES IDEJE ALATT?

Ha Isten a te szívedre is oda helyezte muszlim embertársaik sorsát, akkor imádkozz velünk az idén első alkalommal magyarul is megjelent „30 Nap Imádság a Muszlim Világért” kiadvány segítségével!
Csatlakozz te is, magyar nyelvterületről első alkalommal, ehhez a globális imakezdeményezéshez, amelyre 28 év óta minden évben az iszlám naptár szerinti ramadán hónapban kerül sor!
Részletek itt!

Szeretettel ajánljuk még figyelmedbe a prayercast.com oldal forrásait is angol nyelven, valamint ezt az imanaptárat is!

ISTEN VEZESSEN, ÉS ÁLDJA MEG SOK JÓ GYÜMÖLCCSEL AZ ODASZÁNÁSODAT!

Rólunk

A Wycliffe Bibliafordítók Egyesületének küldetése, hogy Istennek dicsőséget adjon azáltal, hogy a bibliafordítás révén hozzájárul és részt vállal az Egyháznak abban a törekvésében, hogy tanítvánnyá tegyen minden népeket.