Moise Owona

Moise Owona köszönete (2018. december)

Legújabb ösztöndíjas támogatottunk Moise Owona üdvözletét tesszük közzé.

Moise alkalmazott teológia/szentíráshasználat szakon végezte el a hároméves i-delta kurzust. A Wycliffe Magyarország egyetemi szintű teológiai továbbképzésében szeretné anyagilag támogatni Moise-t a következő 5 éven át, ami szolgálatában hatalmas segítség.

Ő így ír erről: „Tovább szeretném képezni magam, hogy még hasznosabb lehessek Isten Királysága számára. Már sokat tanultam az i-DELTA során, de a SATS sokkal mélyebb teológiai alapot kínál ahhoz, hogy még felkészültebben segítsek a közösségemnek, a családomnak és a barátaimnak a Biblia még személyesebb megismerésében. Biztos vagyok benne, hogy ez nekem is segíteni fog az Istennel való kapcsolatomban, és arra ösztönöz majd, hogy növekedjenek a hitemben. Biztos vagyok abban, hogy ezen a képzésen keresztül Isten további dolgokat fed majd fel előttem, amit eddig még nem értettem meg Róla és az Ő Igéjéről.”

Ha támogatásoddal te is szívesen Moise mellé állnál Dél-Kamerunban végzett szolgálata során, azt számlaszámunkon megteheted:
Wycliffe Bibliafordítók, K & H BANK 10201006 – 50070046
Közlemémy: Moise

Rólunk

A Wycliffe Bibliafordítók Egyesületének küldetése, hogy Istennek dicsőséget adjon azáltal, hogy a bibliafordítás révén hozzájárul és részt vállal az Egyháznak abban a törekvésében, hogy tanítvánnyá tegyen minden népeket.