Wycliffe Imahónap 2. HÉT - október 18-24

Barabás Cecíliával és Budai Tiborral  (Kate és Mack magyar hangjai) készült interjúnkat itt nézhetitek meg október 19-én 19:00-tól!

FÓKUSZTÉMA: Imádkozz a “biblia-szükségért” és a következő nemzedékért, hogy megismerhessék az Urat és bekapcsolódjanak az Ő missziójába!

🙏 Dicsőség Istennek azért, amit már eddig elvégzett az ige terjedése kapcsán!

🙏 Imádkozzunk a mai ún. “biblia-szükségekért”, hogy – ahol kell, indulhassanak új projektek. Több, mint 2000 nyelven van szükség új projektek elindulására, és ma még minden 5. ember teljes Biblia nélkül él a világban.

🙏 A Wycliffe látása az ún. Vision 2025 – bárcsak 5 éven belül minden szükséges nyelven elindulhatna egy bibliafordítási projekt ott, ahol erre szükség van! Legyen ehhez kreativitás, együttműködés, ember, támogatás, és nem utolsó sorban erő Isten Lelke által.

🙏 Imádkozzunk, hogy az új generáció már ne az Ige nélkül nőjön fel! Legyen számukra a föld minden táján elérhető a Biblia a számukra érthető nyelven és formában.

🙏 A következő nemzedék tagjai megismerjék, szeressék és alkalmazzák Isten Szavát a életükben! A relativitás kultúrájában, a bizonytalan, értékvesztett világban legyen számukra biztos pont, szilárd alap, útmutatás a Szentírás! 

🙏 Váljanak gyermekeink bátor bizonyságtevőkké, akik számára az isteni üzenet továbbadása természetes, a misszió közvetlen környezetükben, de világszerte is egyaránt fontos!

Rólunk

A Wycliffe Bibliafordítók Egyesületének küldetése, hogy Istennek dicsőséget adjon azáltal, hogy a bibliafordítás révén hozzájárul és részt vállal az Egyháznak abban a törekvésében, hogy tanítvánnyá tegyen minden népeket.