Wycliffe Világimanap 2023

A Wycliffe Világszövetség november 11-én tartja bibliafordítási Világimanapját, ezzel is megemlékezve a globális mozgalom elindulásának napjára.
 
Idén ezen a napon 18-20 óra között tartunk egy online imaközösséget, amire sok szeretettel várunk Téged is!
 
A 2023-as Imanapunk témája a „Bőségesen elég”, mely elnevezés már önmagában bátorítóan hangzik, hiszen valóban így is van: az élő Isten látja el minden szükségessel a gyermekeit, sőt afelett is gondoskodik rólunk, mint ahogyan mi azt valaha el tudnánk képzelni. A Szentírás tele van olyan példákkal, amikor Isten egész népe, csoportok vagy egy-egy ember kapott Tőle annál is többet, mint ami számukra elegendő lett volna.
 
A János 21-ben olvashatjuk, hogy Péterék egész éjjel halásztak, de egyetlen halat sem fogtak ki minden erőfeszítésük ellenére. Azonban reggel – bizonyára rendkívül fáradtan – Jézus parancsára újra kivetették a hálót, és megtörtént a csoda. Csakhogy nem néhány halat fogtak ki, ami egy egész éjszakai fáradozás után kellőképpen megdöbbentette volna őket, hanem roskadásig telt meg a háló – olyannyira, hogy nem voltak képesek a hajóba beemelni.
 
„Milyen boldogok és áldottak, akik éheznek és szomjaznak az igazságosságra, mert Isten megadja nekik, amire vágynak!(Máté 5,6)
 
Az imaközösség során meghallgathatunk majd bátorító történeteket, és együtt hálát adhatunk és ünnepelhetjük a mi Urunkat mindazért, amivel megáldott minket elképzeléseinken felül.
 
A PROGRAMról röviden:
 
  • 🕖 18:00 – 20:00
  • Dicsőítés
  • Történet Isten bőkezűségéről
  • Igei bátorítás
  • Bibliafordítással kapcsolatos imatémák
  • Kiscsoportos ima
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
 
Ezen a linken tudsz jelentkezni: https://forms.gle/QgTG4Fc5jWMood7LA
 
Várjuk a találkozást!