Aktuális

2021 szeptemberi RAJZPÁLYÁZATUNK eredményét és a beérkezett pályamunkákat itt nézhetitek meg.
Gratulálunk a résztvevőknek!

Csatlakozz a Wycliffe a Gyermekekért facebook csoportunkhoz itt!

Gyerekanyagok

Kate és Mack világkörüli kalandja

Sziasztok!

Kate vagyok, ő pedig a karomon Mack, a legjobb barátom. Mi leszünk a túravezetőtök. Sok izgalmas helyre fogunk ellátogatni együtt!

A szüleim misszionáriusként dolgoznak a Wycliffe szervezeténél Mexico-ban. Ez az a hely, ahol én is születtem, és itt találkoztam Mack-el is.

A szüleim azért dolgoznak a Wycliffe-nél, mert fontosnak tartják, hogy mindenki számára elérhető legyen a Biblia a saját anyanyelvén. Ahogyan mi angolul olvassuk a Bibliát…hm ti milyen nyelven is olvassátok?? Tudom már, Ti magyarul olvassátok! Úgy más embereknek is legyen lehetőségük olvasni azt az ő anyanyelvükön.

Hogy mi is az anyanyelv? A nyelv, amelyen álmodunk, gondolkodunk és imádkozunk!

Kb. 7000 féle nyelv létezik a világon, az egészen sok, nem igaz, Mack? Mi szeretnénk ezeket a nyelveket és kultúrákat megismerni!

Tartsatok velünk!

Csatlakozz a Wycliffe a GyerekekÉrt csoportunkhoz!

Gyerekanyagaink mostmár a Facebookon is elérhetőek! A Wycliffe a GyerekekÉrt csoportban! Gyere nézd meg legújabb gyerekanyagainkat!

Podcast

Hallgassátok meg Kate és Mack kalandjait hangoskönyv formában itt

Rólunk

A Wycliffe Bibliafordítók Egyesületének küldetése, hogy Istennek dicsőséget adjon azáltal, hogy a bibliafordítás révén hozzájárul és részt vállal az Egyháznak abban a törekvésében, hogy tanítvánnyá tegyen minden népeket.