2020: A Biblia éve

Ma világszerte több, mint 2,4 milliárd ember vallja magát Krisztus követőjének. A 2020-as évben mindannyian együtt ünnepelhetjük Isten Szavát, hiszen azt a BIBLIA GLOBÁLIS ÉVEKÉNT hirdették meg. A Wycliffe Magyarország is csatlakozik ahhoz a több, mint 500 keresztény csoporthoz, akiknek vágya, hogy egy olyan friss mozgalom induljon útjára, aminek nyomán sokan újra elkötelezik majd magukat a Szentírás mellett. Emellett nem titkolt célunk továbbra is annak elősegítése, hogy minden férfi, nő és gyermek végre lehetőséget kapjon – talán életében először – arra, hogy élő Szava által magával Istennel találkozzon, igazán megismerhesse Őt.

Vágyunk 2020-ban, hogy…

… Ön is velünk ünnepelje a Biblia Évét! Emeljük fel együtt ezt az ügyet; kerüljön Isten Szava az Őt megillető helyre a mi és minden embertársunk életében!

… Ön is csatlakozzon közbenjárásával, adományaival vagy önkéntes részvételével munkánkhoz!

… Ön is kövesse szolgálatunkat online fórumainkon, hírleveinkben!

… Önnel is találkozhassunk személyesen rendezvényeinken vagy az Ön közösségében!

… mindenek előtt építsük együtt Isten Királyságát a föld végső határáig 2020-ban is!

#bibleyear2020

Rólunk

A Wycliffe Bibliafordítók Egyesületének küldetése, hogy Istennek dicsőséget adjon azáltal, hogy a bibliafordítás révén hozzájárul és részt vállal az Egyháznak abban a törekvésében, hogy tanítvánnyá tegyen minden népeket.