ImaNaptár, 7. nap


Ma imádkozz velünk a KÜLDŐ GYÜLEKEZETEKÉRT!

🙏  Adj velünk együtt hálát azokért a közösségekért, akik már kiküldtek egy vagy akár több munkatársat a bibliafordítás mozgalmába!

🙏  Kérd az Urat, hogy tapasztalják ennek rájuk visszaható áldását is, és folyamatosan növekedjenek küldő szerepükben, küldetésükben!

🙏  Imádkozz azért is, hogy minél több gyülekezet kapcsolódjon be a világmisszióba Magyarországról!

„Hálát adok az én Istenemnek Jézus Krisztus által mindnyájatokért, hogy hiteteknek az egész világon híre van.” (Róma 1,8)

„Testvéreim, imádkozzatok értünk, hogy terjedjen az Úr igéje, és úgy dicsőítsék, ahogyan nálatok is, és hogy megszabaduljunk az elvetemült és gonosz emberektől: mert nem mindenkié a hit. De hűséges az Úr, aki megerősít titeket, és megőriz a gonosztól. Bizalmunk van az Úrban irántatok, hogy amit elrendelünk, azt megteszitek, és meg is fogjátok tenni. Az Úr pedig irányítsa szíveteket Isten szeretetére és Krisztus állhatatosságára.” (1 Thesszalonika 3:1-5)

📸:  Søren Kjeldgaard


Vissza az ImaNaptárhoz…

Rólunk

A Wycliffe Bibliafordítók Egyesületének küldetése, hogy Istennek dicsőséget adjon azáltal, hogy a bibliafordítás révén hozzájárul és részt vállal az Egyháznak abban a törekvésében, hogy tanítvánnyá tegyen minden népeket.