Adventi jótékonysági est

Szeretettel hívunk a Wycliffe Biblafordítók Egyesülete által szervezett, december 9-én tartandó Adventi Jótékonysági Estre. Csatlakozz hozzánk egy igazán JÓ ügy érdekében: hiszen kevés dolog annyira fontos, minthogy minden emberhez eljuthasson saját nyelvén az evangélium, és ezáltal megtapasztalhassa Isten átformáló kegyelmét!
 
Helyszín: Miskolc-Belvárosi Református Egyházközség, Nagyterem
3525 Miskolc, Kossuth Lajos utca 17.
Időpont: 2023.12.09. 17:00
Kapunyitás: 16:30
 
A Wycliffe bibliafordító szervezetei világszerte non-profit módon működnek, ebből adódóan minden magyar munkatárs – beleértve a külföldi missziót teljesítő és Magyarországon szolgálókat egyaránt – adományoknak köszönhetően végezheti munkáját.
 
Az est során betekintést nyerhetünk abba a szerteágazó, bizonyságokkal teli szolgálatba, amit a Wycliffe csapata végez a bibliafordítás területén a Királyságban. Isten számára minden nyelv és nép fontos, és az az akarata, hogy megismerje Őt valamennyi ember az egész világon:
„Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet, megkeresztelve őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében, tanítva őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam nektek; és íme, én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig.” (Máté 28,19-20.)
 
Az adventi időszak arra hív, hogy megálljunk és észrevegyük azokat a csodálatos ajándékokat, amelyeket Isten ad az Ő népének. Hálát adhatunk megannyi előrelépésért, Biblia-részek és teljes Bibliák különböző nyelvre való lefordításáért, illetve azokért a munkatársakért, akik ezen a területen kaptak elhívást Istentől, és beleálltak a feladatukba.
 
Az este programjairól röviden:
– mini kiállítás,
– a Wycliffe története és célja,
– kiküldött szolgálóink beszámolói és bizonyságtételei,
– a Wycliffe látásmegosztása,
– dicsőítés és
– adománygyűjtés.
 
A rendezvényen adományoddal teljes egészében a Wycliffe Bibliafordítók Egyesületének működését támogatod.
„A jótékonyságról és az adakozásról pedig el ne feledkezzetek, mert ilyen áldozatokban gyönyörködik az Isten.” (Zsidók 13,16.)
 
Részvételi szándékodat az eseményen belül tudod jelezni.
 
Ha valamilyen oknál fogva személyesen nem tudsz jelen lenni, de az ügyünket szívesen támogatnád, ezen a linken keresztül megteheted:
 
Várjuk a találkozást!