Iroda/Wycliffe működése

TÁMOGASSA IRODÁNKAT! – Közlemény: „IRODA”

A szervezet működtetése, a hazai ismeretterjesztés, de a kiküldés munkájának hátterében is ott áll egy stáb, illetve a szükséges infrastuktúra. Az iroda léte és tevékenysége nélkül a magyarok nehezen tudnának teljeskörűen bekapcsolódáni a bibliafordítás mozgalmába.

Az iroda fenntartása, bérlése, az ott használt eszközök is komoly költségekkel járnak. Emellett a különféle kiadványok előállítása, az előadásokon és bemutatókon való részvétel, de az önkéntesek ellátása is pénzbe kerül. A hivatali költségeknek, szakértők bevonásának is jelentős anyagi vonzata van, nem is beszélve azokról az esetleges krízishelyzetekről, amikor munkatársaink számára anyagi segítséget szükéges nyújtanunk. Nemzetközi munkánk kapcsán is felmerülnek pl. éves díjak, és a globális kapcsolatok és képzések okán alkalmanként utaznunk kell vagy épp vendégül látni az ide érkezőket.

Ezek a költségek mind az irodát terhelik, aminek támogatása általában nem a legnépszerűbb célok között van. Aki azonban ide küldi támogatását, az a munka motorját erősíti.