TÁMOGASSON PROJEKTEKET – Közlemény: “<projekt neve>”

Szervezetünkön keresztül lehetőség van különféle projektek támogatására. Egy ilyen programhoz kapcsolódva az Ön számára is kézzelfoghatóvá válhat munkánk lényege. Ma is hatalmas szükség van világszerte olyan elkötelezett anyagi támogatókra, akik odaállnak egy-egy helyi fordító mellé a számára finanszírozhatatlan képzés során, vagy épp egy fordítási vagy közösségfejlesztési projekt infrastruktúrájához járulnak hozzá. Projekttámogatás nélkül nem lenne lehetséges a helyi munkatársak felkészítése, sem maga a fordítás, de a Bibliák kiadása sem. 

Minden esetben igyekszünk olyan hiteles projekteket ajánlani támogatóink figyelmébe, amelyek egyik partnerünkhöz vagy valamelyik munkatársunkhoz köthetőek; így biztosítva a személyességet és a rendszeres informálódás lehetőségét is.

Íme néhány példa (egyelőre a teljesség igénye nélkül):

– Ilchamus ószövetség-fordítási projekt támogatása, Kenya – Közlemény: “ilchamus projekt”

– Ogiek bibliafordítási projekt támogatása, Kenya – Közlemény: “ogiek projekt”

– Frankofón Afrikai Képzési Alap támogatása – olyan afrikai anyanyelvi munkatársak számára, akiknek másként nem lenne lehetőségük felkészülni vagy tovább fejlődni a szolgálatukban – Közlemény: “FRA képzés”

– Trenem Tinting Vanuatui Területi Képzés támogatása – helyi felkészítő képzés a vanuatui anyanyelvi munkatársak számára (Lásd: https://www.youtube.com/watch?v=NNIlyh666rQ&feature=youtu.beKözlemény: “TT képzés”

– Elly Gudo, bibliafordítói konzulens munkájának támogatása, Kenya – “Elly Gudo”

Ezen kívül más alkalmi projektek is lehet támogatni: pl. Nigériai projektek – az ezekkel kapcsolatos aktualitásokról kérdezze irodánkat

Rólunk

A Wycliffe Bibliafordítók Egyesületének küldetése, hogy Istennek dicsőséget adjon azáltal, hogy a bibliafordítás révén hozzájárul és részt vállal az Egyháznak abban a törekvésében, hogy tanítvánnyá tegyen minden népeket.