2022. február 24-én bekövetkezett az elképzelhetetlen, kitört az orosz-ukrán háború, melynek következtében ezrek indultak útnak nyugat felé, menedéket keresve gyermekeik és családjaik számára.

A fájdalom és zavarodottság elképzelhetetlen. A Béke Fejedelme, a teljesség, töretlenség, hibátlanság és gyógyulás Ura azonban ma is szól és megnyugvásra hív minden embert. Az Ő Szava lélek és élet.

Szervezetünk ebben az időszakban is igyekszik a békesség és a gyógyulás üzenetét eljuttatni mindenfelé, így a hazánkba érkező ukrán, orosz és magyar barátainknak is.

TERJESZD AZ IGÉT! - IGEKÁRTYA A BÉKESSÉGÉRT

Töltse le és nyomtassa ki a három nyelven elérhető Biblia applikációk plakátját itt….

Ha szívesen terjesztené a Biblia applikációkat és egy áldást tartalmazó kártyát nyomtatásban is, vegye fel velünk a kapcsolatot az office@wycliffe.hu címen!

* A Wycliffe Magyarország és a Faith Comes By Hearing szervezet közös projektje. 

LEGYÜNK A MENEKÜLTEK MELLETT LELKI TÁMASZKÉNT IS!

A Trauma Healing Institute kidolgozásában elérhetőek ukrán és orosz nyelven is olyan anyagok, amelyek segítséget nyújthatnak a traumát átélt emberek számára, valamint az őket közvetlenül segítők számára. Ezen anyagok most elérhetőek honlapunkon is!

ukrán nyelvű
orosz nyelvű

„Ti kitartottatok velem megpróbáltatásaimban.”
(Lk 22:28)

IMÁDKOZZ VELÜNK A BÉKÉÉRT!

TÁMOGASD A RÉGIÓBAN DOLGOZÓ MUNKATÁRSAKAT!

A háborús helyzet mintegy 100 munkatársat érint a régióban, akik mind érzelmileg, mind anyagilag nehéz helyzetben vannak.
Amennyiben szívesen segítenéd őket abban, hogy folytatni tudják szolgálatukat és az alapvető szükségeik be legyenek töltve, küldd el egyszeri vagy rendszeres adományodat szervezetünkön keresztül.

Bankszámlaszám: K&H Bank 10201006-50070046-00000000
Közlemény: Ukrajna

Köszönünk minden segítséget!

Rólunk

A Wycliffe Bibliafordítók Egyesületének küldetése, hogy Istennek dicsőséget adjon azáltal, hogy a bibliafordítás révén hozzájárul és részt vállal az Egyháznak abban a törekvésében, hogy tanítvánnyá tegyen minden népeket.