November 11. minden évben különleges a számunkra, hiszen ezen a napon ünnepeljük a a Wycliffe Világimanapot.
Ilyenkor testvérszervezeteinkkel, partnereinkkel közösen világszerte megemlékezünk Isten csodás munkájáról, amit a bibliafordítás által ma is végez a világban, és közbenjárunk a szükségekért.

Idén arra hívunk, hogy te is csatlakozz hozzánk online imaközösségünkben.
Járjunk közben együtt az ige terjedéséért, Isten missziójáért!

IDEI TÉMÁNK: SHALOM – BÉKESSÉG EGY MEGTÖRT VILÁGBAN
HELYSZÍN: Zoom meetings alkalmazás
IDŐPONT: november 11. 19:00-20:00

Az eseményen való részvételhez regisztráció szükséges,amit követően emailben küldjük majd a belépéshez szükséges adatokat.

Úgy döntöttünk, hogy az előttünk álló egy hónapot az imádságnak szenteljük, a Biblia Globális Éve és a Reformáció Hónapja jegyében. Arra hívunk téged is, hogy csatlakozz hozzánk október 11 és november 11 között, a WYCLIFFE IMAHÓNAP során!
 
Hisszük, hogy az imádság egyrészt kinyitja a szemünket arra, amit Isten végez ma a világban! Különösen nagy szükségünk van arra ma, hogy az Ő mozdulatait szorosan követve arra induljunk, amerre Ő halad; keressük és dicsérjük Őt; engedjük Neki, hogy újra megtisztítson, megújítson, irányba állítson, használjon, s ahol kell, megreformáljon.
 
Ugyanakkor hisszük azt is, hogy a közbenjárásunknak, hálaadásunknak nagy ereje van. Isten arra hív, hogy törődjünk a világgal, a közel s távol élőkkel, minden emberrel… Ő pedig tovább dolgozik, és válaszol a kéréseinkre, számít ránk!
 
Csatlakozz Te is hozzánk! Adj hálát, és imádkozz Te is velünk együtt azért, hogy az élő és ható Ige, Isten Szava terjedjen és győzzön ma is sokak életében világszerte!
 
Október 11-én vasárnap indulunk. Készen állsz?
 
 
MIRE SZÁMÍTHATSZ AZ IMAHÓNAP SORÁN? (Ezek közül abba kapcsolódsz bele, amibe szeretnél.)
  • Heti FÓKUSZ-TÉMÁK
  • A fókusz témákhoz kapcsolódó HETI AJÁNLOTT IMALISTA
  • A fókusz-témákhoz kapcsolódó WEBINÁROK / INTERJÚK munkatársaink részvételével, ahol te is felteheted kérdéseidet. Ha lemaradtál róluk, akkor itt  visszanézheted!
  • NAPI INFORMÁCIÓK / IMATÉMÁK munkatársainktól, és a nagyvilágból
  • 20:25 KIHÍVÁS
  • ÉLŐ ONLINE IMAKÖZÖSSÉG november 11-én este, a Wycliffe Világimanap keretében. (erről részletek hamarosan)
 
IMATÉMÁKÉRT KÖVESD:
– Eseményünket itt!
– Facebook oldalunkat itt
 
 
JELEZZ VISSZA NEKÜNK! Ha nem bánod, örömmel tudnánk arról, hogy csatlakoztál hozzánk az imában! Örömmel vesszük a jelzésedet,sőt, esetleg saját imatémáidat is a prayer@wycliffe.hu címen. Ugyanitt elmondhatod észrevételeidet, javaslataidat is, vagy felteheted kérdéseidet. Előre is köszönjük!
 
OSZD MEG! Ha pedig szívesen megosztanád ezt a lehetőséget barátaiddal, saját közösségeddel, gyülekezeteddel, bátran tedd meg! Kapcsolódjunk minél többen össze a közbejárásban az Ige terjedéséért!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email